Retourneren & Ruilen

Als uw product niet aan uw verwachtingen voldoet, hoeft u zich geen zorgen te maken. U beschikt over een omruilingsrecht dat u binnen 14 dagen na de datum van uw bestelling kunt uitoefenen voor uw gehele bestelling, in overeenstemming met de regelgeving. Om dit recht uit te oefenen, moet u ons binnen deze termijn per post of e-mail op de hoogte brengen van uw beslissing. In het laatste geval sturen wij u een ontvangstbevestiging per e-mail.

Je hebt 2 opties:

*De verzendkosten voor retourzendingen blijven voor uw rekening.

– GLOBALE ESTAFETTETERUGKEER

Ga naar uw klantaccount, vervolgens naar “mijn bestellingen” en klik op “Mondial Relay Return”. Het enige wat je hoeft te doen is downloaden en printen! Breng uw pakket terug naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt (service uitsluitend voorbehouden aan bestellingen in Europees Frankrijk).

– COLISSIMO TERUGKEER

Retourzendingen worden gedaan door Colissimo la Poste, op uw kosten, naar het volgende adres:

DEKORY

8 RUE DU GLOECKELSBERG

67200 STRAATSBURG

INFORMATIE UITWISSELEN

Om uw retouraanvraag te kunnen accepteren, moeten de producten worden geretourneerd:

De producten moeten in perfecte staat zijn en worden geretourneerd met alle onderdelen waaruit ze bestaan. Het geretourneerde product mag niet gedragen, gedragen, gewijzigd, gewassen, beschadigd zijn of sporen van parfum bevatten en moet altijd voorzien zijn van het originele etiket en worden geretourneerd in de originele verpakking bestaande uit twee zakjes: 1 beschermend transparant plastic zakje, 1 afleverzakje (of doos).

Anders wordt er niet geruild.

Wij verbinden ons ertoe het zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na de datum van de bestelling met u om te ruilen. In alle gevallen zal zij op de volgende manieren ingrijpen:

– Het pakket wordt in zijn geheel geretourneerd, wij zullen het artikel of de artikelen op uw kosten met u omruilen.

– Indien het pakket niet in zijn geheel retour wordt gestuurd (u behoudt één of meerdere van de bestelde artikelen), zullen wij het geretourneerde product(en) met u omruilen.

U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending.

Om uw retourzending voor verzending op te volgen, verzoeken wij u ons een e-mail te sturen naar contact@dekory.fr met vermelding van uw factuurnummer en de reden van de retourzending.

Heeft u een vraag?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen: contact@dekory.fr

Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen.